BURSA MUSTAFAKEMALPAŞA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018 YILI MUSTAFAKEMALPAŞA OKUYOR 5. KİTAP OKUMA YARIŞMASI TANITIM SUNUMU YAPILDI

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz projesi “Mustafakemalpaşa Okuyor” 5. Kitap Okuma yarışması tanıtım sunumu, İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa Masatlı, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Efe, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ekrem Uğurlu, İlçe Belediyemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Küçüktuna, Ticaret Sanayi Odası Başkanı İbrahim Dırakman, Sivil Toplum, sendika ve derneklerin temsilcileri, okul müdürleri ve öğrencilerin katılımıyla, Hükümet Konağı Toplantı Salonunda yapıldı. 
2018 YILI MUSTAFAKEMALPAŞA OKUYOR 5. KİTAP OKUMA YARIŞMASI TANITIM SUNUMU YAPILDI

İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Efe açış konuşması için kürsüye geldi ve proje ile ilgili olarak; 5.si düzenlenen Mustafakemalpaşa Okuyor Yarışmasının amacının kitap ile öğrencilerin ve insanımızın buluşturulması, kitap okuma alışkanlığının kazandırılması, kitap konulu bir gündem oluşturmak olduğunu ifade etti ve her yıl desteklerinden dolayı İlçe Kaymakamımıza,  Akran Rehberliği projesi kapsamında Kitapların temininde yardımcı olan Belediye Başkanımıza, Organize Sanayi Başkanlığına teşekkür etti. Ayrıca Kaymakamlığımızın, İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün paydaş olarak dâhil olduğu  “Tut Elimden” projesi kapsamında 4 okulumuza daha kütüphane kazandırılması sebebiyle de Sayın Kaymakamımıza ve Emniyet Müdürümüze de teşekkür ettikten sonra, kitap okuma yarışmasının bu yıl daha çok öğrenciye ve veliye ulaşması temennisinde bulundu.

Ardından Lalaşahinpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı ve Edebiyat Öğretmeni Koordinatör Murat Kaya, yarışma ile ilgili tanıtım sunusunu gerçekleştirdi. Buna göre; 

Yarışmanın hedef kitlesi

BirinciKategori(3.ve4.Sınıföğrencileri)

İkinciKategori(5.ve6.Sınıföğrencileri)

ÜçüncüKategori(7.ve8.Sınıföğrencileri)

DördüncüKategori(9.10.11.12.Sınıföğrencileri)

 

BeşinciKategori(Yetişkinler)

Yarışma Takvimi

Başvuru Tarihleri: 08 Ocak 2018–13 Nisan 2018

Sınavın Yapılması: 13 Mayıs 2018 Pazar Saat 10.00

 

Ödül Töreni: 01 Haziran 2018 Cuma Saat:14:30

Tanıtım Sunumundan sonra İlçe Kaymakamımız Mustafa Masatlı, yaptığı konuşmada: Yüce Kitabımızın ilk emrinin “oku” olduğunu ve yine “hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu” diye buyrulduğunu ve bu bağlamda 5.si düzenlenen Mustafakemalpaşa Okuyor Kitap Okuma Yarışmasını geldiği günden beri çok önemsediğini ve kıymetli bir proje olarak değerlendirdiğini ifade ederek,  başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, şube müdürlerine, başından beri destekçilerine, yarışmanın tertip komisyonuna, görev alan öğretmenlere, yarışmanın daha çok öğrenciye ulaşması için gayret gösteren okul müdürlerine, sunumda emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Tanıtım programı, Edebiyat Öğretmeni sunucu Sedat Balkan’ın kitapla olan yolculuğumuzun hayat boyu sürmesi temennisiyle sona erdi.

09-01-201809-01-201809-01-201809-01-201809-01-201809-01-2018

Züferbey Mahallesi Yeni Hükümet Konağı Kat2 16500 Mustafakemalpaşa/Bursa - 0 224 613 18 98

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.