BURSA MUSTAFAKEMALPAŞA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ DÖNEMİNİ BİTİRDİK

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Veysel Çalık'ın 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı birinci dönem sonu mesajı:
2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ DÖNEMİNİ BİTİRDİK

12 Eylül ' de başlayan 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının birinci dönemini sağlıkla ve başarıyla bitirip yarıyıl tatiline ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz.Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın karne sevinçlerini yürekten paylaşıyorum. Başarılı ve huzurlu bir yarıyıl yaşamamıza vesile olan bu zorlu sürecin kahramanı değerli öğretmenlereve çocuklarımızın eğitimi için her türlü fedakârlığı gösteren onları güçlü yarınlara hazırlayan değerli velilerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Sevgili öğrenciler, bugün dönem boyunca yaptığınız çalışmaların ve gösterdiğiniz çabanın karşılığını aldığınız gün.Mühim olan tüm bu çabanın ve çalışmaların nihayetinde aldığınız sonuç ne olursa olsun eksiklerinizi görmeniz, çalışmaya devam etmeniz, başarmaktan asla vazgeçmemeniz, kendinize olan inancı ve güveni diri tutmanızdır.Tatil dönemleri, zihinsel ve bedensel olarak dinlenmeniz açısından da ayrı bir önem taşımaktadır.Yarıyıl tatili dinlenip yenilenmek, kendimizi değerlendirip başlayacak yeni döneme dinamik şekilde dönebilmek için iyi bir fırsattır. Kültürden sanata, spordan doğaya, bilimden değerlerimize birbirinden anlamlı ve keyifli etkinliklerle nitelikli zaman geçirmeniz bu süreçte çok kıymetlidir.

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının ikinci döneminde öğrencilerimizin, neşeli sesleri ile okullarımızı şenlendirmesi temennisiyle; eğitim meşalesini birlikte taşıyan okul yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi, velilerimizi ve öğrencilerimizikutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.  Sağlıklı ve huzurlu bir şekilde dinlenmiş olarak ikinci dönemde tekrar buluşmak ümidiyle. İyi tatiller dilerim.

Veysel ÇALIK

İlçe Milli Eğitim Müdürü


Züferbey Mahallesi Yeni Hükümet Konağı Kat2 16500 Mustafakemalpaşa/Bursa - 0 224 613 18 98

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.