BURSA MUSTAFAKEMALPAŞA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016/2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DERS YILI SONU DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Mustafakemalpaşa ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2016-2017 eğitim-öğretim yılı ders yılı sonu danışma kurulu toplantısı 22/06/2017 Perşembe günü saat 14:00´da Mustafakemalpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.  
2016/2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DERS YILI SONU DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Kaymakamlık Yazı İleri Müdürü, İlçe Emniyet Müdürlüğü temsilcisi, Gençlik Spor temsilcisi, kütüphane müdürü, muhtarlar derneği temsilcisi, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve okul müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantı Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Efe’nin  verimli olması temennisiyle başladı.

Toplantı gündemi aşağıdaki konulardan oluştu:

1-TEOG sonuçları, taşımalı eğitim, disipline yönelik çalışmalar okul-aile birliği  çalışmaları, kantinler, internet kafeler, okulların güvenliği sosyal kültürel faaliyetler, her sınıfın yetim kardeşi var projesi

-Çözüm önerilerinin alınması

-Aksayan yönlerin tespiti

2-Diğer Resmi-Özel Kurum ve Kuruluşlarla İşbirliği ve proje çalışmaları

3-Örgün ve Yaygın eğitimin bölgenin istek ve ihtiyaçlarına, istihdam durumuna ve özelliklerine göre ilgili kurullarla işbirliği yaparak yönlendirilmesi, planlama ve yürütülmesine ilişkin görüşler,

4-Bölgenin eğitimine katkıda bulunacak okul ile toplum bütünleşmesinin sağlanmasına yönelik  görüşler,

5-Eğitim bölgesinde Yüksek Öğretim Kurumlarıyla işbirliği yapılacak konuların belirlenmesine ilişkin öneriler,

6-Eğitimde kalite ve başarının yükseltilmesi için yapılacak çalışmalar.

2016-2017 eğitim öğretim yılının değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Efe, başarılı ve sorunsuz bir yıl geçirildiğini bunda resmi ve özel kurum ve kuruluşlarının da payı olduğunu bu vesile ile sosyal ve kültürel faaliyetlerimize destek veren başta Kaymakamlığımız olmak üzere Belediye Başkanlığımıza,  destek veren sivil toplum kuruluşlarımıza, güven ve huzur içinde verimli bir yıl geçirilmesinde katkısı olan kamu kurumlarına teşekkür etti. Devamında  eğitim öğretim açısından verimli bir ders yılı geçirildiğini, dönem boyunca boş geçen derslerin olmadığını,başarı seviyesinin iyi düzeyde olduğunu, TEOG sınavlarında 21 öğrencinin bütün soruları cevapladığını ifade etti.

İlçe çapında yapılan kültürel ve Sosyal faaliyetler konusunda da açıklamalarda bulunan Mili Eğitim Müdürümüz Mustafa Efe, Halk Eğitim Merkezimizin açtığı tezhip kursu, Kaymakamlığımızın öncülüğünde Bursa Ulu camiinde sergi açtığını, 40’tan fazla kursiyerin Bursa Ulu Camiinden esinlenerek çalıştıkları hat ve tezhip eserlerinin yoğun ilgi gördüğünü, Mustafakemalpaşa Okuyor yarışmasının dördüncüsünün gerçekleştirildiğini belirtti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü temsilcisinin  okul ve çevresinin güvenliği, internet Kafeler gibi konularda verdiği bilgilerden sonra okul müdürleri söz alarak konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundular.

Kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin değerlendirmelerinden sonra, her sınıfın bir yetim kardeşi var projesi ilçe koordinatörü Tolga Arğın’a ve Tema temsilcisi Rasim Balaban’a da söz verildikten sonra Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Efe bir sonraki toplantıda gelecek yılın planlaması için bir araya geleceklerini ifade ederek toplantıyı kapattı.

23-06-201723-06-201723-06-2017

Züferbey Mahallesi Yeni Hükümet Konağı Kat2 16500 Mustafakemalpaşa/Bursa - 0 224 613 18 98

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.