BURSA MUSTAFAKEMALPAŞA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE SONU EĞİTİM BÖLGESİ MÜDÜRLER KURULU TOPLANTISI YAPILDI

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Eğitim Bölgesi Müdürler Kurulu Toplantısı 28.06.2019 Cuma günü saat 10:00´da ilçemiz Mustafakemalpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda yapıldı. Toplantı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Efe, Şube Müdürleri Mehmet Ardıçoğlu, Cumali Öztürk ve okul müdürlerinin katılımları ile gerçekleştirildi. 
2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE SONU EĞİTİM BÖLGESİ MÜDÜRLER KURULU TOPLANTISI YAPILDI

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Efe toplantı açılışında yaptığı konuşmasında: " Sorunsuz bir eğitim öğretim yılı geçirdik. Emeği geçen hizmetlisinden memuruna, öğretmeninden idarecisine kadar tüm eğitim çalışanlarına siz okul müdürlerimizin şahsında teşekkür ederim.

Yeni eğitim öğretim yılında bazı değişikliklere gideceğiz. Bu anlamda : Anadolu İmam Hatip Lisesi fen ve sosyal bilimler programı uygulayan okul oldu. İbrahim Önal Fen Lisesi yurdu bu yıldan itibaren Kız/Erkek yatılı yurdu oldu. Adaköy İlkokulu/Ortaokulu'nun Ortaokul kısmı kapatılacak. Öğrencileri taşımalı eğitim kapsamında eğitim öğretime devam edecekler. Yeşilova İlkokulu/Ortaokulu'nun Ortaokul kısmı, Tepecik Şehit Ali Uzel İlkokulu/Ortaokulu'nun İlkokul kısmı kapatılacak. Bu iki okulun kapatılan kademelerindeki öğrenciler taşıma kapsamında birbirlerine taşınacak.

Öğretmendavut İlkokulu ikili eğitimden tam gün ve tekli eğitime geçecek. Lalaşahinpaşa Ortaokulumuz yeni binasına eğitim yılının son haftasında taşındı ve yeni eğitim öğretim yılına yeni binasında başlayacaktır." dedi.

Toplantının devamında 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının Genel Değerlendirilmesi aşağıdaki maddeler üzerinden görüşüldü.

..Okul Başarı durumlarının değerlendirilmesi,

..Devam-Devamsızlıkların değerlendirilmesi,

..Disiplin olaylarının değerlendirilmesi,

..Sosyal Kültürel faaliyetlerin değerlendirilmesi,

..Anasınıfı ve İlkokul 1. Sınıflara Kayıtlar, İlkokul ve Ortaokul Kayıt Bölgeleri, Tekli Öğretime Geçiş,

..Halk Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezlerinin Çalışmalarının Değerlendirilmesi,

..Taşımalı eğitimin değerlendirilmesi,

..AB Proje, çalışmaları ve uygulamaları, Dyned,e-twinning.

 

Daha sonra Liseye Geçiş Sınavı (LGS) Yerel Yerleştirme Kılavuzunun incelenmesi, Tamirat ve Onarımlar, Donatım İhtiyaçları, Su , Doğalgaz, Elektrik vb. Giderleri, Ödenek Takip İşlemleri, Enerji Verimliliği İş ve İşlemleri, Kantin İhaleleri, Personel İzinleri, 2023 Vizyon Belgesi, Günlü Yazılar vb. konular ilgili şube müdürlerinin yaptıkları sunumlar ile okul/kurum müdürlerimizle görüşüldü.

Toplantı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Efe'nin geride bıraktığımız yılı değerlendirip görüştüğümüz bu toplantının önümüzdeki eğitim öğretim yılında yapacağımız başarılı çalışmalara temel olması ve ışık tutması temennisi ile son buldu.

 

28-06-201928-06-201928-06-201928-06-201928-06-2019

Züferbey Mahallesi Yeni Hükümet Konağı Kat2 16500 Mustafakemalpaşa/Bursa - 0 224 613 18 98

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.